Vi är Hjärnberikad
Hjärnberikad AB har i tio års tid arbetat med hur vi skapar livslång hjärnhälsa för goda arbetsmiljöer där vi utvecklas och mår bra. Vårt arbete bygger på aktuell och banbrytande hjärnforskning och tillsammans med forskare och andra experter har vi paketerat komplicerad kunskap om hjärnan för att teori och praktik ska gå hand i hand. För oss handlar det inte bara om att veta vad man kan uppnå, utan ännu viktigare – hur man tar sig dit.

Ulrika Ahlqvist

Grundare till Hjärnberikad – föreläser och arbetar med långa processer inom bland annat bygg- och utbildningssektorn. Specialområde: framtidsorienterad inspiratör med en unik förmåga att läsa av och förstå gruppdynamik. Ulrika ser en tydlig väg och mängder av möjligheter där andra bara ser information.

Ulrika: 073-622 15 91 | ulrika@hjarnberikad.se

Linda Bellvik

Grundare till Hjärnberikad – föreläser, inspirerar och utbildar. Hon processleder även banbrytande skolprojekt kring lärmiljöer. Specialområde: detaljorienterad projektledare som med mjuk hand men med fast stämma driver på mot tydliga mål. Linda är den entreprenöriella pedagogen.

Linda: 072-722 15 91 | linda@hjarnberikad.se

Emilia Carlson

Emilia arbetar med fysiska miljöer, pedagogiska insatser och även som Hjärnberikads interna projektledare. Specialområde: resultatorienterad realist med stark genomförande-ådra. Emilia styr upp både kontor och medarbetare när det krävs, och är den som ofta knyter ihop säcken.

Emilia: 070-743 24 15 | emilia@hjarnberikad.se

Lill Andréasson

Hjärnberikad konsult – föreläser, faciliterar och leder längre utvecklingsprocesser främst inom näringslivet. Specialområde: kreativ stabilisator med starkt driv och fokus på individen. Lill är den analytiska organisatören som gärna utmanar och hittar nya vägar för att nå målet.

Lill: 070-219 28 28 | lill@hjarnberikad.se

Sara Karlsson

Sara föreläser, utbildar och projektleder. Har många års erfarenhet som lärare i gymnasieskolans olika program och (h)järnkoll på kollegialt lärande och elevers situation. Specialområde: hälsofrämjande insatser och hjärnans utveckling genom fysisk träning & positiva tankar.

Sara: 070-647 69 68 | sara@hjarnberikad.se

Jonas Löfvendahl

Kommunikatör som skriver hjärnberikade böcker och allt vårt material. Jonas sköter film, foto och sociala medier. Specialområde: förvandlar analyser och data till lockande vill-läsa-mer-texter, utformar dem snyggt både digitalt och till tryck.

Jonas: 073-625 04 96 | jonas@hjarnberikad.se

0