Vi är Hjärnberikad
Hjärnberikad AB har i tio års tid arbetat med hur vi skapar livslång hjärnhälsa för goda arbetsmiljöer där vi utvecklas och mår bra. Vårt arbete bygger på aktuell och banbrytande hjärnforskning och tillsammans med forskare och andra experter har vi paketerat komplicerad kunskap om hjärnan för att teori och praktik ska gå hand i hand. För oss handlar det inte bara om att veta vad man kan uppnå, utan ännu viktigare – hur man tar sig dit.

Ulrika Ahlqvist

Grundare till Hjärnberikad – föreläser och arbetar med långa processer inom bland annat bygg- och utbildningssektorn. Specialområde: framtidsorienterad inspiratör med en unik förmåga att läsa av och förstå gruppdynamik. Ulrika ser en tydlig väg och mängder av möjligheter där andra bara ser information.

Ulrika: 073-622 15 91 | ulrika@hjarnberikad.se

Linda Bellvik

Grundare till Hjärnberikad – föreläser, inspirerar och utbildar. Hon processleder även banbrytande skolprojekt kring lärmiljöer. Specialområde: detaljorienterad projektledare som med mjuk hand men med fast stämma driver på mot tydliga mål. Linda är den entreprenöriella pedagogen.

Linda: 072-722 15 91 | linda@hjarnberikad.se
0