Belyst livskunskap

Föreningen “Forum Livskunskap” uppmärksammar Hjärnberikad och vårt arbete med hälsofrämjande skolutveckling i Halmstad. I deras

Läs mer »

Möt våren fokuserad

Dagens samhälle är härligt på många vis. Eller hur? Många av oss lever ett bra liv som vi är rätt nöjda med. Men dagens samhälle är också rätt störande. Telefonen ringer, mailen plingar, det ska gillas på sociala medier. Bland alla distraktioner ska vi fokusera och vara effektiva. Det är faktiskt inte så lätt.

Läs mer »

Kreativitet mår allra bäst utanför boxen

Kreativitet handlar om att lösa problem eller att utveckla idéer, produkter, tjänster eller företeelser. Enkelt förklarat kan man säga att ju mer okonventionell lösningen är, desto större är kreativiteten. Ofta handlar det om att tänka utanför boxen och göra något vid sidan av din rutin.

Läs mer »

Ett genombrott för ökad motståndskraft mot stress

Stress är ett problem som allt fler känner av i sin vardag. Dessvärre går det inte att stryka stress från schemat, men det går att bygga upp en motståndskraft. Det handlar om att hantera stress på rätt sätt och inse att det finns flera olika sorter. När du får kontroll över vilken typ av stress du upplever faller bitarna på plats.

Läs mer »