Föreläsning
och utbildning

Vill du berika ditt företag eller personalgrupp? Hjärnberikad erbjuder inspirerande föreläsningar och utbildningar över hela Sverige.

High Five

Här riktar vi in oss på framtidens viktigaste förmågor som vässar varje medarbetare och organisation. Vi har hittat fem nycklar som främjar personlig effektivitet och kollegialt samarbete. I High Five gräver vi ännu djupare inom hjärnforskningen för att hitta och använda rätt verktyg i vardagen. Här jobbar vi fram “Best Brain Ever” och koncentrerar oss på fem nyckelord för en lyckad och innehållsrik arbetsdag: 1. Kreativitet 2. Fokus 3. Tillit 4. Glöd 5. Mod.

High Five är framtaget i samarbete med vår hjärnforskargrupp och bygger på de senaste rönen inom flera olika forskningsområden. Vi omsätter rönen för att praktiskt kunna skapa en hjärnsmart organisation. Tänk dig själv att dina medarbetare var en samling modiga, empatiska, kreativa personer med fullt fokus och en stark passion för sitt jobb! Hur det är möjligt har vi funderat över tillsammans med våra hjärnforskare.

• Namn: High Five

• Tid: 1–1,5 timme, halvdagsutbildning, eller skräddarsydd efter önskemål.

0