10 oktober är Hjärnberikad med på Skanskas inspirationsdag 2019. Dagen kretsar kring temat ”Bättre tillsammans – så når vi våra klimatmål”. Det blir en engagerande stund där vi tittar på dagens utmaningar och blickar framåt mot ett hållbart samhälle.

– Vi har i över ett decennium jobbat med företag och skolor för att på bästa sätt föra in hjärnforskningens kunskap i det fysiska och psykiska rummet. Vi vet att miljön runt om oss påverkar effektivitet och arbetslust, säger Linda Bellvik på Hjärnberikad.

Vi människor tillbringar ungefär 90 procent av vår tid inomhus. Här bidrar byggnader och rum till hur vi mår. De ska vi utforma bättre och dra nytta av hjärnforskarnas resultat. Hjärnberikad berikar dagligen skolor, företag och miljöer där människor i alla åldrar ska må bra och leverera resultat.

– Det handlar om att få människor att trivas och prestera genom hjärnvänliga koncept och praktiska förändringar. Här gäller det att få upp ögonen kring att vi själva har makten att förändra, en medvetenhet om hjärnans kraft, och dra nytta av vetenskapen i vardagen. Det spelar stor roll i allt från hur vi bygger fastigheter till hur vi möblerar hallen, säger Linda Bellvik.

Förutom Hjärnberikad kommer bland annat ekonomiprofessor Micael Dahlén och Världsnaturfondens Madeleine van der Veer också stå på scen i Stockholm. Välkomna!

• Datum: 10 oktober 2019
• Tid: kl 13:00-17:30, middag & mingel kl 17:30-20:00
• Plats: Hotell At Six, Brunkebergstorg 6, Stockholm

0